Услуги

blind cleaning

Почистване и изпиране

 Машината за професионално пране на щори е специално конструирана за по-бързо и висококачествено почистване, отколкото стандартните системи за ръчно и спрей пране. Машината за пране с ултразвук е създадена за ефикасно и икономично почистване на всички видове щори. Благодарение на специално разработената система всяка щора може да бъде почистена и да и бъде придаден съвсем нов вид само за няколко минути.
Машината има валове, които са снабдени с ултразвукови датчици, които вибрират с висока скорост и образуват множество дребни мехурчета на повърхността. Това създава вакуумен ефект на повърхността, която трябва да бъде почистена. Тази функция усилва естествения ефект на всички почистващи течности. Машината е снабдена и с терморегулатор, който позволява да се спазва необходимата  оптимална температура при пране за всеки вид щора.
Поради специфичните технически характеристики на отделни материи е възможно някои от тях да не подлежат на пране. Преди да предприемете почистване, ние препоръчваме допитване до нашите консултанти.

 

 

blind repair

Ремонт

Ние Ви предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на възникнали повреди, подмяна на необходими части, както и различни видове корекции на Вашите щори.